Ποιοι ειμαστε

EthicSport – Αθλητικά Συμπληρώματα
Διατροφής

H EthicSport® είναι μια κορυφαία ιταλική μάρκα στην αθλητική διατροφή. Δημιουργήθηκε μετά από προσεκτική έρευνα και μελέτη των πιο πρόσφατων ευρημάτων στην επιστήμη και τη διατροφή, με σκοπό την κάλυψη των διατροφικών αναγκών όλων των αθλητών.

Η εμπειρία μας προέρχεται από την επαφή με τον αθλητισμό και μέρα με τη μέρα μεγαλώνει χάρη στις συνεργασίες με επαγγελματικές ομάδες, αθλητικές ομοσπονδίες, ιατρικό προσωπικό και πανεπιστήμια.

Τα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής EthicSport® έχουν αναπτυχθεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης σε όλες τις φάσεις του αθλητισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στα αθλήματα αντοχής.

  • Η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια, τα ψηλά επίπεδα αφομοίωσης και η εξαιρετική γεύση των προϊόντων αποτελούν μερικούς από τους λόγους που καθιστούν το EthicSport® το πιο περιζήτητο σήμα αθλητικής διατροφής στην Ιταλία.

Εγγύηση για τους αθλητές

Κάθε νέο προϊόν δημιουργείται μετά από προσεκτική μελέτη επιστημονικής βιβλιογραφίας, πάντα με πλήρη σεβασμό στο ανθρώπινο σώμα.

Τα προϊόντα EthicSport® κατασκευάζονται με τη χρήση των καλύτερων πρώτων υλών και με τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής. Ο σύνθεση κάθε προϊόντος είναι μοναδική και συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση του αθλητή, κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή των αγώνων.

Ασφάλεια

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι θεμελιώδης για εμάς. Κάθε παρτίδα συμπληρωμάτων διατροφής της EthicSport® ελέγχεται προληπτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια Δημόσιας Υγείας και υποβάλλεται σε μικροβιολογικές και αντι-ντόπινγκ εξετάσεις, που πιστοποιούν ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις υγειονομικές απαιτήσεις. Tα προϊόντα δεν περιέχουν νανδρολόνη και τεστοστερόνη, β2-αγωνιστές, διουρητικά, αμφεταμίνες και εφεδρίνη. Πολλά από τα προϊόντα της EthicSport® είναι πιστοποιημένα ως ελεύθερα γλουτένης (GLUTEN FREE).

Η αποστολή μας

Η EthicSport®, με την αυστηρά επιστημονική προσέγγιση της όσον αφορά τα συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει στην καταπολέμηση των παράνομων πρακτικών που πλήττουν τον κόσμο τόσο του επαγγελματικού όσο και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δέσμευσή μας είναι η συνεχή έρευνα για νέα προϊόντα που ικανοποιούν της πραγματικές ανάγκες των αθλητών.

Η EthicSport® είναι συνυφασμένη με τη ποιότητα και την έρευνα για τις καλύτερες επιδόσεις σας.